Glada, hungriga och förväntansfulla lärare kastar sig över buffén
Redskap och tillbehör bör det finnas på en buffé
Ett urval av grönsaker med olika färg piffar upp det hela
Det serverades både löskokta och hårdkokta ägg
Lärarna njuter av den goda frukosten
3 Svar på “Lärling restaurangelever serverar frukostbuffé till lärarna”
Tack för fin frukost. Jag fick bästa hotellkänslan när jag kom till jobbet och möttes av er härliga buffé. Bra jobbat. Jag tyckte extra bra om att det fanns både löskokta och hårdkokta ägg och att ni serverade på ett väldigt trevligt sätt.
hälsningar
Annika
Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.Ok
Tack för fin frukost. Jag fick bästa hotellkänslan när jag kom till jobbet och möttes av er härliga buffé. Bra jobbat. Jag tyckte extra bra om att det fanns både löskokta och hårdkokta ägg och att ni serverade på ett väldigt trevligt sätt.
hälsningar
Annika
Håller med Annika fullt ut! Jättebra initiativ och stort tack!
Eva
Tack för en trevlig frukost! Detta får ni gärna göra om.
Hans